Chokoladekaramel

Chokoladekaramel

Chokoladekaramel

Elsker du chokolade, er der god chance for, at du kan finde dig en ny favorit i vores karamel. Til trods for sin beskedne størrelse, er vores karamel fuld af smag og indeholder kun naturlige kakao aromaer. Den findes også i en alternativ version, der giver den klassiske karamel et tykt lag af god, mørk chokolade fra Belgien.

Hos Karamelleriet er vi stolte af at sætte smag forud for alt andet, når vi producerer nye chokoladekaramel. Forud for produktionen ligger flere måneders hårdt arbejde, hvor vi afprøver opskrifter, finjusterer den gode karamelsmag og sørger for, at alle detaljer er på plads. Vi kunne nemlig aldrig drømme om at lancere et produkt, som vi ikke kan stå 100% inde for.

 

Prøvesmag en chokoladekaramel

Søger du en karamel med chokoladesmag, men ved ikke hvilken du skal vælge? Hos Karamelleriet er du altid velkommen indenfor. Besøg et af vores karamelkogerier og kom forbi os i Svaneke eller på Nørrebro. Her kan du få en smagsprøve og følge med i produktionen af vores chokolade karameller.Du kan naturligvis også købe fredagsslik, værtindegaver eller forkælelse til dig selv, din veninde eller din kæreste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *