Returventil

Returventil

Returventil

Er du midt i arbejdet, og står du og skal bruge en avanceret  returventil?

Om Returventil

Du behøver ikke fortvivle fuldstændig, for hos KLINGER DANMARK har man specialiseret sig i altid at have et bredt udvalg af hvad du skal bruge. Firmaet står bag adskillige opfindelser, og har igennem mere end 130 år indhentet erfaring og kompetencer fra hele verden. I dag er de forhandlere i 80 lande, og over hele verden nyder deres glade kunder glæde af fantastiske kvalitetsprodukter, god service året rundt, samt medarbejdere som hellere end gerne deler deres know-how. Hos KLINGER er der nemlig ikke noget med at beholde sin viden for sig selv og værne om den som Gollum om ringen i Ringenes Herre. De står til din rådighed døgnet rundt, alle årets dage, og uanset hvad dit spørgsmål måtte dreje sig om, skal der nok være en tekniker eller en salgsmedarbejder som kender svaret. Det er bare at ringe eller sende en mail. Og hvorfor vente? Du kan lige så godt gøre det med det samme, for så får du hurtigere svare. Og så vil du selv kunne se, at vi har ret, når vi siger at KLINGER er din nye foretrukne samarbejdspartner.

Kugleventiler

Er du sommerhusejer varer det nok ikke mange måneder endnu, før du atter skal lukke sommerhuset ned for vinteren. Det føles som om sæsonen lige er gået i gang, har vi ret?

Om Kugleventiler

Men når du står for at lukke og slukke for i år, så anbefaler vi at du husker at tage dig kærligt af husets kugleventiler. Når du alligevel aftapper vand fra vandrørene, for at reducere risikoen for frostsprængninger på anlægget, så gå de forskellige kugleventiler efter i sømmene. Det bør være en naturlig del af nedlukningsprocessen for enhver sommerhusejer.

Dine kugleventiler i for eksempel badeværelse og køkken sørger for at kalk og aflejringer sætter sig fast dér i stedet for andre steder i systemet, men derfor er det også en god ide at ”motionere” sine kugleventiler fra tid til anden. Det bevirker at du løsner kalk og kalksten der har sat sig på ventilen, og samtidig reducerer dannelsen af nye kalksten på de installerede kugleventiler.

Du motionerer kugleventiler ved at åbne og lukke for dem et par gange i træk. Hvis du gør det, samtidig med at du aftapper vandrørene, så skal dit sommerhus nok klare sig godt gennem vinteren, og vente på dig til næste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *